Αποστολές

ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι αποστολές εντός Αττικής γίνονται με χρόνο παράδοσης εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, ενώ για το υπόλοιπο δίκτυο της Ελλάδας (χερσαίοι ή νησιωτικοί προορισμοί) ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται σε 1-4 εργάσιμες ημέρες.  Όλες οι εγχώριες αποστολές γίνονται σε συνεργασία με τις εταιρείες Γενική Ταχυδρομική, Courier Center και Box Now.  Η χρέωση αποστολής ποικίλει ανάλογα με τον τρόπο αποστολής που θα επιλέξετε. Σε περίπτωση που δε θέλετε να πληρώσετε μέσω τράπεζας, PayPal ή Klarna, μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή (δηλαδή θα δώσετε το ακριβές ποσό της παραγγελίας στο διανομέα κατά την παράδοση του δέματος). Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει επιπλέον χρέωση ανάλογη με τον τρόπο αποστολής που θα επιλέξετε. Τέλος, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, Κολοκοτρώνη 34, 105 62 Αθήνα, Ελλάδα, εντός του ωραρίου λειτουργίας μας, χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Για αγορές άνω των 50,00€ δεν υπάρχει χρέωση αποστολής ανεξάρτητα του τρόπου πληρωμής.

ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι αποστολές σε χώρες του εξωτερικού γίνονται με DHL και η χρέωση υπολογίζεται κατά το checkout. Ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με τον προορισμό. Σε χώρες του εξωτερικού δεν ισχύει η υπηρεσία αγορά με αντικαταβολή.

Για αγορές άνω των 130,00 ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν.

 *Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν επιπλέον χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, εκτελωνισμούς, εισαγωγικούς δασμούς, περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες η επιχείρηση μας δεν φέρει καμία ευθύνη.