Αποστολές

ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι αποστολές εντός Αττικής γίνονται με χρόνο παράδοσης εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, ενώ για το υπόλοιπο δίκτυο της Ελλάδας (χερσαίοι ή νησιωτικοί προορισμοί) ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται σε 1-4 εργάσιμες ημέρες. Η χρέωση αποστολής είναι 3,50€. Σε περίπτωση που δε θέλετε να πληρώσετε μέσω τράπεζας ή PayPal, μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή (δηλαδή θα δώσετε το ακριβές ποσό της παραγγελίας στο κούριερ κατά την παράδοση του δέματος). Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει χρέωση 1,50€ επιπλέον. Τέλος, μπορείτε να παραλάβετε τη παραγγελία σας από το κατάστημά μας, Κολοκοτρώνη 34, 105 62 Αθήνα, Ελλάδα, εντός του ωραρίου λειτουργίας μας, χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Για αγορές άνω των 25,00€ δεν υπάρχει χρέωση αποστολής ανεξάρτητα του τρόπου πληρωμής.

ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι αποστολές σε χώρες του εξωτερικού γίνονται με DHL και η χρέωση υπολογίζεται κατά το checkout. Ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με τον προορισμό. Σε χώρες του εξωτερικού δεν ισχύει η υπηρεσία αγορά με αντικαταβολή.

Για αγορές άνω των 130,00 ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν.

 *Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν επιπλέον χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, εκτελωνισμούς, εισαγωγικούς δασμούς, περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες η επιχείρηση μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Για τις αποστολές εντός Ελλάδας η επιχείρηση συνεργάζεται με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική. Όσον αφορά αποστολές σε χώρες του εξωτερικού η εξυπηρέτηση των πελατών γίνεται με DHL.