Το καλοκαίρι που μας πέρασε σας υποσχεθήκαμε κάτι. Πως θα έρθουμε πιο κοντά σας παραμένοντας πιστοί στο προσωπικό στοιχείο που χαρακτηρίζει το PRIGIPO. Ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε τι εννοούσαμε.

Το PRIGIPO βγαίνει ΕΚΤΟΣ του comfort zone του, θα έρχεται σε σας, θα συναντιόμαστε, θα γνωριζόμαστε και θα ερχόμαστε πιο κοντά!

Η πρώτη μας φιλοξενία θα γίνει στη (drum roll) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ μαζί με το TIMIANOS FLORAL HOME που μαζί μας θα έχει τα υπέροχα φυτά του.

PRIGIPO ΕΚΤΟΣ the plants & jewels SKG store

Φέτος έχουμε ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη (από το καλοκαίρι δηλαδή) τα πράγματα να γίνονται φυσικά. Η συνεργασία μας με τον Κωνσταντίνο από το TIMIANOS FLORAL HOME είναι μάλλον ο ορισμός της ευχής μας. Γνωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε, γελάσαμε και μοιραστήκαμε γνωστούς και κοκτέηλ. Το να βρεθούμε στη Θεσσαλονίκη με τόση θέρμη (pun intended) ήταν κάτι που το είχαμε ανάγκη και η συνεργασία μας βγήκε τόσο φυσικά σα να γνωριζόμασταν χρόνια. Σας καλούμε να γνωριστούμε, να χαρούμε, να δοκιμάσουμε κοσμήματα και να μάθουμε τα πάντα για τα φυτά που γεμίζουν το χώρο μας και μας κρατούν συντροφιά!

30 Νοεμβρίου με 3 Δεκεμβρίου, PRIGIPO ΕΚΤΟΣ και TIMIANOS FLORAL HOME θα μοιραστούμε τον όροφο του PELOSOF και ταυτόχρονα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και στο prigipo.com θα γίνει το ORGANIC DROP 03: THE PRIGIPO LUCKY CHARM EDITION.

Πού; Pelosof
Πότε; 30/11-3/12 11:00-20:00
Τι θα βρεις; Και κοσμήματα για σένα και φυτά για το σπίτι ή το γραφείο!

Don't miss out