Το PRIGIPO ΕΚΤΟΣ είναι ένα project σε κίνηση, σε επαφή και σε διάδραση. Στόχος του, να συναντήσει ανθρώπους με κοινό όραμα και αγάπη για το δημιούργημα και τη διαδρομή του.

Επόμενη στάση μας, το LAINI ceramics workshop στην Κέρκυρα!

PRIGIPO ΕΚΤΟΣ the artisans affair cfu store

Από το κενό αναδύεται η δημιουργία. Στην αρχή είναι μια ιδέα, μια σπίθα που ανάβει τη φλόγα της φαντασίας. Κάθε υλικό, κάθε χρώμα, κάθε σχήμα αναμένει να γίνει έργο τέχνης, ένα κομμάτι ψυχής που θα μοιραστεί με τον κόσμο.

Μέσα από τα χέρια, η αβρή αρχή λαμβάνει μορφή και ουσία. Κάθε κόψιμο, κάθε καμπύλη, κάθε χτύπημα είναι ένα ταξίδι της δημιουργίας προς την υπεροχή. Και όταν το έργο ολοκληρωθεί, η ηδονή της δημιουργίας αντηχεί σε κάθε γωνιά του.

Κάθε δημιούργημα είναι μια νέα ζωή, ένα μοναδικό κεφάλαιο στο μυθιστόρημα της ανθρώπινης φαντασίας και τεχνικής.

Συναντηθήκαμε με το LAINI ceramics workshop, με κοινό παρονομαστή την εργασία με τα χέρια. Εκείνη παίρνει τον πηλό, εμείς το μέταλλο και μαζί, τους δίνουμε σχήμα και ψυχή. 

Σ’αυτή τη συνύπαρξη τα υλικά θα θα συνομιλήσουν, μαζί κι εμείς, θα μοιραστούμε το πάθος μας για δημιουργία, θα περάσουμε μερικές ημέρες μαζί και σας καλούμε να έρθετε να το γιορτάσουμε παρέα σε ένα ακόμα PRIGIPO ΕΚΤΟΣ στην καρδιά της Κέρκυρας!

Από τη Μ. Δευτέρα 29/4 έως και την Μ. Παρασκευή 3/5 το PRIGIPO ΕΚΤΟΣ θα φιλοξενηθεί στον απόλυτα δημιουργικό χώρο του LAINI ceramics workshop στην Κέρκυρα και ταυτόχρονα, σε Αθήνα και Κέρκυρα θα είναι διαθέσιμη η νέα μας συλλογή “YOUNIVERSE” 

Το PRIGIPO βγαίνει ΕΚΤΟΣ του comfort zone του για ακόμα μία φορά και θα συναντήσει το LAINI ceramics workshop στην έδρα του, στην Κέρκυρα, για ένα μοναδικό πασχαλινό πενθήμερο γεμάτο κεραμική, κοσμηματοποία και πάθος για δημιουργία! 

Πού; LAINI ceramics workshop, Προσαλένδου 35-41 (πίσω από τα παλιά δικαστήρια)
Πότε; 29/4-3/5
Τι θα βρεις; Κοσμήματα για σένα και τα αγαπημένα σου και κεραμικά για το σπίτι ή το γραφείο!